Blade Runner


blade.jpg 

Yo he visto cosas que vosotros no creeríais.

Atacar naves en llamas más allá de Orión.

He visto Rayos-C brillar en la oscuridad

 cerca de la Puerta de Tannhäuser.

Todos esos momentos se perderán en el tiempo

 como lágrimas en la lluvia.

Es hora de morir.

 

¿Temen la muerte los que sueñan con ovejas mecánicas?

counter easy hit

10 Responses to Blade Runner

 1. Sí, la temen como todos los que son conscientes de ella. Y la consciencia no debe limitarse sólo a la biología. Quizá podamos crear muy pronto consciencias artificiales.

 2. Jordim says:

  es inquietante que podamos haber creado consciencias ya y no lo sepamos. ¿Quien nos dice que nuestra consciencia, nuestra forma de entender nuestra existencia, es la única forma posible? ¿Es posible otra forma de consciencia, más allà de nuestras limitaciones perceptivas? ¿Y si nuestros PC’s tuvieran consciencia a un nivel que nosotros no fueramos capaces de captar o entender? Imaginemos su existencia, cada vez que es encendido no sabe en que momento será apagado de nuevo, y si, tal vez, no vuelva a ser encendido jamás…. ¿Somos unos dioses caprichosos que regalamos existencias efímeras e inquietantes? ¿Son así las pesadillas de los que sueñan con ovejas mecánicas? ¿O sólo es una excusa para dejar mi PC encendido descargando del emule?

 3. ferran says:

  Potser no hem creat conciencies… pero el mes interesant seria… es poden crear? es un tema ja molt comentat, pero no per aixo menys interesant…

  El fet que es pogues crear una conciencia artificial seria revolucionari, no ja per la tecnica, sino per la nostre manera de concebre el mon en que vivim… si aixo fos possible… llavors la humanitat tindria que afrontar la seva “nova” condicio de ser un esser irrellevant mes enlla de la propia existencia, les religions caurien, tot el misticisme desapareixeria…

  Vaja, realment ara que ho penso, potser no, pq l’home necesita mites per viure, algo inventariem per justificar aixo i fer-ho encaixar en el nou model, i aixi poder seguir vivint d’ilusions transcendents…

 4. Jordim says:

  Les religions deixarien d’existir, però com bé dius ferran, necessitariem mites. Potser aquests mites serien les gestes, proeses, enfrontaments, reptes que fessin les nostres creacions….. Seriem espectadors d’un espectacle, on a més, podriem intervenir…..

  Serà el Gran hermano del segle XXII? Seran déus capritxosos i venjatius els malsons dels que somien en ovelles mecàniques?

 5. Molt bé, però i si nosaltres mateixos som creacions artificials? Em esbrinat que hi ha determinades lleis evolutives, físiq

 6. Ho sento, abans, he escrit algo pero sense clicar al botó Submit i l’ ha pujat igualment. Putos informàtics! Haurien d’ estar tots penjats de la forca!
  Bé, el que volia dir és que poder el que creiem que és natural (el cosmos, la biológia, la vida com la coneixem) és en el fons una artificialitat més d’ alguna altra cosa.
  Vull dir, imagineu una cibilització de màquines, soles al món, sense pistes dels seus creadors. Imagineu que els seus creadors van inventar un sistema de reproducció autònom de les màquines, de forma que un com iniciada l’ espècie es torna autònoma evolutivamente. (Existeix multitud de software q)

 7. que simula -amb poques lleis bàsiques- l’ evolució d’ un sistema complexe).
  Bé, doncs, aquestes màquines bé podrien arribar a les mateixes conclusions que nosaltres i pensar que són fruit d’ una evolució natural, etc…

  PD. Quina merda de blog. (perdona, Ferri)

 8. Jordim says:

  I si som un experiment d’uns “generadors”? I si nosaltres creem una consciència que pugui reproduir-se per si mateixa, serem un punt d’una cadena continua? I si la vida “intel.ligent” es propaga d’aquesta forma? Això implica que la nostra “criatura” ha de ser capaç en el temps de crear noves “consciències” intel-ligents, hauriem de crear ser capaç de crear….
  estarem a l’altura de les espectatives del nostres “generadors”?

 9. ferri says:

  d’alguna manera la teva proposta implicaria que formariem part d’una especie de conciencia recursiva, on cada element crea la seva propia copia…

  pero, com saben els generadors que no son un esglao mes de la cadena?

 10. Jordim says:

  i com saben els generadors dels generadors que son els primers?
  que va ser abans, l’ou o la gallina?
  de nou el cicle etern…..

  un cop un nen molt suspicaç li va preguntar al un sacerdot que ens donava classe: “si Déu ens va crear a nosaltres, qui va crear-lo a ell?”
  por supuesto, el curar no supo que responder

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: